Me prøver igjen!

Ny dag, ny lesing! I går var det kommunikasjons lesing på programmet, så me prøvde igjen å få utnytta sola med å sitte på verandaen og lese! Genialt at Amerikanerane har tenkt på strømuttak på verandaen, i alle fall for meg som ikkje har mac og som har eit batteri som holder på å ta kvelden! (Håper at det er adapteren som er grunnen!) Det funka utmerket, heilt til det blei for varmt og eg måtte sette meg inn (luksusproblem? Jepp:)) Men Christine holdt ut!

På fredag var me i bursdag til ein i klassen, også frå Norge, så då grilla me og kosa åkke! Etterpå gjekk me til Moose's og dansa sammen med resten av Nordpolen. Var ein slags parade fredagskveld, (som stoppa heile trafikken sånn at det tok 40 minutter å komme seg frå ei side av byen til andre), men den inneholdt då altså utkledde nisser, alver og alle andre julefolk! Me fekk ikkje sett paraden, men me fekk sett alle som reiste ut etterpå, og det var ganske gøy :)

 

Her er litt bilder frå danse- og leseøkta:

 

Grillområdet utanfor leiligheten

Nesten heile jentegjengen og Jarl Erik!

Christine og nissefamilien!

Veit ikkje heilt kva slags forklaring eg har til dette bildet! Juletre og juletre pynt?!

Veronica, Christine og Ingrid med nissane


... Og så spilte me fotballspill! Maud og eg var ganske gode (den eine gonga hvertfall) så det var veldig gøy!

Moose's kan også pynte til jul!

Christine og eg har rigga oss til nok ein lesedag

Proviant til lesedag!

SOOOOL :)

Ellers så har eg fått gladnyhet om at det er lov å ha to håndbagasjer på flyet heim uten noen maksgrense på kilo -> Eg liker amerikanske flyselskap! Så då kan eg handle meir den siste tida allikavel! Jippi :) Var litt redd eit øyeblikk der!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits