Ei helg utenom det vanlige!

På lørdag var det jo tsunami varsel her på Hawaii, som dei fleste sikkert fekk med seg i avisane. Me ante fred og ingen fare, og hadde tilbrakt heile dagen ved bassengkanten og til kostymehandling, og stod glade og fornøyde utenfor Cheesecake factory for å ha ein god middag og kake! Det var då me fekk beskjed om at det var tsunamivarsel, og at me måtte komme åkke innendørs og opp i etasjer. Kan innrømme at eg blei redd med ei gong, før me fekk hørt kor lite det var. Me reiste til leiligheten til noen i klassen, og satt i 10ende etasje og såg på nyheter på tv'en. Etter at me blei beroliga med at det ikkje hørtes så alvorlig ut, blei det igrunnen ein koseleg kveld med "slumber party" sidan polititet stengte av gatane til det var trygt.

På søndagen, var eg ganske trøtt etter ei middels god natt med søvn, men ellers så var alt tilbake til normalen. Mange folk i handlegata, og ingen skade skjedd, som me har fått med åkke i alle fall. Dagen blei tilbrakt langs bassengkanten, og til å handle litt meir til kostyme! Det er jo Halloween i morgon, så då er det bare å kle seg ut og reise til Waikiki. Det skal vere eit ganske stort opplegg i gatene trur eg, så det blir gøy å få med seg!

Ellers så har det vore mykje skulearbeid i det siste (til ei forandring?) fordi på fredag så får eg jo besøk! Det blir koselig:) Så før det må eg få gjort så mykje som mulig!

Her er noen bilder frå den begivenhetsrike helga:

Noen bilder frå gåtur i parken, tidligere på dagen


Me følgte "bølgane" på tv'en

Nervøse?

Alle dei blå lysane er folk som følge med på nyhetene på tv!

Me koste åkke med litt chips og kortspill!


Christine var ikkje så fornøyd med ferdigpizza i forhold til biff og kake på restaurant!

Én kommentar

Kristin

11.11.2012 kl.12:53

Lever du?

Skriv en ny kommentar

hits