Go Warriors!

På lørdag var me på amerikansk football kamp! Amerikansk football er jo veldig stort her hitte, så før kampen har dei noe som heiter tailgating. Tailgating er på ein måte vorspiel og grilling før kampen begynner. Heile parkeringsplassen på utsida av stadion blir sperra av og så kan folk sette opp partytelt og griller i mellom alle bilene. Me grilla, drakk, var med på amerikanske drikkeleiker og lada opp til kamp. Me måtte jo selvfølgelig prøve åkke i beer pong, tru me imponerte litt med tanke på at nordmenn aldri gjør dette og det nærmest er ein idrettsgren i USA. Me tapte, men ikkje med såå mykje! Her er Tina og Maud i aksjon! Klare for kamp!Her ser dykk litt av parkeringsplassen! Det ser litt overskya ut på bildene, men det var glovarmt og sol heile dagen!

Kampen i seg sjøv var gøy å få med seg, men stemninga og det å oppleve noe nytt, var nok bedre enn sjølve kampen. Laget fra Hawaii; Sea Warriors, var ganske dårlige, så det skjedde ikkje så mye på vår banehalvdel, så me reiste rett etter pausen (som var to timer etter kampen begynte)! Det er med andre ord veldig mange time out i Amerikansk football! 

Ganske stor stadiumLagane i aksjon

Idag har me hatt den første mid term exam. Det var ein interessant opplevelse, ikkje heilt sånn me gjer det i Norge. Forhåpentligvis så gjekk det greit, og uansett så er det ein mindre å tenke på :)

I morgon skal eg og Christine ha ein heilt skulefri dag og reise på eit factory outlet for å handle! Me glede åkk! Billige merkevarer er ikkje å forrakte :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits