13.10.2012

No har eg og Christine sotte inne ei heil veke og gjort skulearbeid! Det gøyaste me har gjort er å reise på trening.. og så var me ute ein tur på tirsdag som var veldig gøy! (Hadde glømt at det var i denna veka, så mye skulearbeid har me gjort!) Me har gjort litt håveregning også, og funne ut at i løpet av ein måned har me levert 22 papers og quizer. Det er nesten ei oppgåve hver dag! I kveld er me nesten ferdige med alle innleveringene og klare for å lese på midtveis eksamen som er på tirsdag. Gøy!


Miljø!

 

Og så var det nok med klaging:) Som sagt så var me ute på tirsdag etter kveldsforelesninga. Hver tirsdag er det happy hour/happy night, så det var kjempe mange kjensfolk ute. Du får øl og vin til to dollar, som er eit ganske bra tilbud:) Ellers så kan ein ikkje klage når isen i bunnen av vannflaska tiner på veg til trening som er 10 minutter unna! Og når du kan ligge langs bassengkanten og sole deg mens du leser:) Så til tross for uendelig mange innleveringer, så har me det ganske godt her nede i varmen!


Pensum er fast inventar i sola!


Bassenget åkkårs

På torsdag var me ute ein gjeng og åt sushi! Eg er ikkje veldig glad i fisk, og i alle fall ikkje rå fisk, men måtte jo prøve sidan det virker som om ALLE elsker sushi! Bestilte ein med laks og ein med scampi, og riktig nok: eg er ikkje glad i rå fisk! Men scampi var veldig godt! Spørte om dette egentlig var sushi sidan scampi er jo fritert (eller noe sånt), og det var det: så eg liker sushi! Christine hadde heller aldri smakt sushi før, og som ekte Vestlending, så liker ho selvfølgelig rå fisk!

Heile gjengen samla


Laks, som ikkje var så godt

Scampi, som faktisk var veldig godt

Christine er veldig fornøyd med å ha smakt sushi for fyrste gong

I kveld (fredag) var me på utendørs spinning i Waikiki. Ikkje ofte ein kan spinne samtidig som ein kan nyte utsikten over havet og se solnedgangen! Veldig god treningsøkt og veldig varmt!

 Litt av utsikten frå sykkelen

 

I morgon skal me på amerikansk football kamp! Det blir veldig gøy, me skal med på grilling og tailgating før kampen, og fær forhåpentligvis med åkke skikkelig amerikansk kultur! Ikkje noe europeisk fotball her i gården nei!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits