Bursdags helg

No er det på tide med ei oppdatering igjen! Den siste veka har me vore skikkelig travle med mye skulearbeid, så me har bare trent og gjort skule. Men no er det helg og då har me endelig gjort noe som er verdt å oppdatere om!

I dag, søndag, er det bursdagen min, og på fredag begynte me feiringa! Gøy å ha bursdag i utlandet pga tidsforskjeller. Feira på fredag, hadde bursdag i Norge igår kveld og har bursdag her i dag. Kan ikkje klage på det:) Fredag begynte med at eg fekk ein telefon om å hente blomer! (Blei litt satt ut, både siden eg ikkje ofte får telefon frå ukjente nummer og fordi amerikanerane har ein dårlig uvane med å uttale navnet mitt Hanni!) Men i alle fall så fekk eg kjempefine blomster på døra av mamma og pappa! Gøy å få uventa pakker! Og seinere på dagen då eg kom heim frå butikken venta det endå ei pakke i posten på meg frå Tonje! Superfornøyd jente som har bursdag, det er heilt klart! Har klart å vente med å opne pakka sånn at eg kan opne litt pakker på idag òg ;)

På fredag hadde me bursdags vorspiel her før me reiste ut på first friday. First friday er at dei stenger av gatene i Downtown, der me går på skule, og har kunstutstilling og barer i gatene. Me kom litt seint så me fekk ikkje med åkke utstillingane, men det var mange folk og politi som stengte av gatene. Eg fekk mange kjempefine gaver og hadde ei veldig gøy feiring! Me var vel rundt 17 stk, veldig greit med stor leilighet og alt for mange stoler då! 


Klar for feiring, og må jo vise fram den kjempefine blomen! (Forhåpentligvis varer den lenger enn den forrige! Skal ikkje så mange dagane til for å slå rekorden)Fredags fyrverkeri, ikkje alle som har utsikt over dette hver fredag, så me måtte jo ut å se på!Tina og Maud

 Eg, Christine og Tina

 

På lørdag tilbrakte me dagen på stranda og så reiste me ein gjeng på kino på kvelden! Me såg Taken 2, eg var ikkje så fornøyd. Hadde jo ikkje sett den fyrste, men filmen var ganske forutsigbar og mangla igrunnen at det skjedde noe spesielt. Men gøy var det uansett! På veg heim frå kinoen etter klokka 12 sang dei andre for meg med dans :)

 

Popcorn med påfyll! 


Jarl Erik er klar for kino


Og det var me andre òg:)


Idag starta eg dagen med skyping med tanteunger, søstre og tante Magnhild! Kjempekoselig! Me åt kake over skype og så fekk eg sang på engelsk frå dei søte små :)

Skal gjere litt skulearbeid no og så regner eg med det blir ut i sola ein tur og så ut å ete ikveld! Har med andre ord hatt ei kjempefin bursdags helg :)

 

 

Én kommentar

Tonje

07.10.2012 kl.23:22

Så bra du fekk ei skikkelig feiring, som som fortjent! Gratulerer med dagen!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits