Diamond Head

Igår var me på ein liten topptur; Diamond Head, ein topp som var ein del av det Amerikanske sjøforsvaret før. Me begynte dagen tidlig for å komme opp før sola blei for sterk. Turen var ikkje så lang: 1,3 km og 171 m høgdeforskjell, men det var veldig fin utsikt når me kom på toppen! Veldig tydelig at det var ein turistattraksjon sidan me gjekk i kø store deler av vegen. Men me var jo turister alle mann, så det gjorde ikkje så mye:) 

Turen var veldig fin, men eg var litt skuffa fordi eg trudde dette var ein topptur som Hilde og Erik hadde sett på Hawaii five-0, men det va det altså ikkje, så me får prøve lykka igjen seinere og reise på Koko Head, har stor tru på at det er rett topp;)

 

 

Diamond Head

Glade jenter på tur!

Christine er oppdratt bra av faren sin, så ho stod litt lenger bak og dokumenterte heile turen. Både med bilder og film!


Første utkikkspunkt

Ingrid på toppen

Utsikt over Waikiki 

Når me skulle heim igjen venta me ganske lenge fordi me venta på rett buss, men så viste det seg at det ikkje var det allikavel og bussturen heim endte opp med å ta ein time ca. Måtte også bytte buss eit par gonger fordi me endte opp lenger og lenger vekke frå byen, men fant fram til slutt! Lyspunktet var at me fekk sett meir av Honolulu, pluss at eg fekk tatt bilde av dei geniale sykkelhengeran dei he på bussane her!
4 kommentarer

Hilde

15.09.2012 kl.14:17

Det var jo trapp hele veien opp på den toppen jeg så på tv. Ikke metall, men så ut som tømmerstokker.

Hanne i Australia

15.09.2012 kl.20:18

Hilde: Ja, trur det er Koko Head, var visst gamle jernbaneskinner tru æg. Må få sett den neste gong:)

Hilde

17.09.2012 kl.19:50

Googla Koko Head, og det er riktig! Ser ut som en fin tur.

Hanne i Australia

17.09.2012 kl.20:57

Hilde: Ja, håpe me fær gjort den snart:)

Skriv en ny kommentar

hits