Hverdagen!

No er det lenge sidan sist, men har ikkje hatt så mye å skrive om. Dagane gjenge fort, og no som skulen også har begynt blir det mykje dagligdagse ting! 

Eg og Christine har meldt åkke inn i eit treningssenter her, 24 hour fitness senter, så om me vil så kan me trene dag og natt! Alt har jo opent heile tida her nede! Ellers så er amerikanerane veldig glad i å ta buss, så når me skal til skulen så tar det ganske lang tid, fordi det er eit nytt busstopp hver 50ende meter! Så det er litt dumt, men ein blir vel vant til det! Foreløpig er det jo kanskje ein fordel sidan me ikkje er heilt kjent endå, og av og til ikkje har heilt kontroll på kor me skal gå av!

Dei siste dagane har me begynt på skulearbeidet og ellers så er me flinke til å kose åkke med serier, strandliv og handling! Sistnevnte bruker me ganske lang tid på sidan det er fotovergang over alt, og sidan "jaywalking" (gå på raudt lys) blir bøtelagt, står me som noen tente lys og venter på kvit mann. 


Ingrid og meg, fyrste dagen i Hawaii

 

Christine og Hawaii blomeGått amok på wal-mart igjen, heldigvis så har me ei snill land-"lady" med bil:) 


Kjøpesenteret, faktisk så var dette kjøpesenteret det største opne kjøpesenter(ikkje tak i gangene, men open himmel) heilt til Mall of America kom, så det er ganske stort!
Christine har kjøpt seg hair extensions;)

Ellers så har me det veldig greit, og som dykk kan se så har me miljø! Viktig å gjere mange ting på ei gong!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits