Helg i Honolulu

Då var fyrste helga snart forbi! Me har ekstra langhelg pga labour day, så me begynne på skulen på tirsdag. Det bli spennans! Me skjønner egentlig ikkje kven som har fri på labour day, fordi alt er jo åpent, alltid, her! Men me har no i alle fall fri:)

Me flytta inn i leiligheten på fredag, etter noen dager på hotell. Når me kom fram til leiligheten blei me veldig positivt overraska! Me tykte jo me måtte betale ganske mye, men når me kom fram viste det seg at me har to bad, to verandaer, fin utsikt, basseng og nærme både strand og handlesenter! (sistnevnte kan bli eit problem!) Så me er veldig fornøyde:) Ho som leie ut til åkke har også tatt åkke med på handletur og vist åkke rundt litt! Veldig snill!

Leiligheten:

 

På torsdag var me på housewarming hos noen jenter i klassen frå UIA, det var gøy, men me har ikkje heilt funnet ut henne dei gode uteplassane er endå. På lørdag var det åkkårs tur til å ha housewarming i leiligheten her og så reiste me rundt på litt forskjellige steder (fremdeles ikkje heilt funne ut henne det er gøy:p).


Kul Hawaii øl!

Ellers så har dagane vore lange, jetlagen sitte litt igjen endå, så me våkne i seks tida. Positive med dette er at me får gjort mye! Mye som skal ordnes før ein kan begynne på skule. Måtte også ta tuberkulose test, ikkje bare bare å komme til USA;) Men no er me i orden og skulen kan begynne!

Stranda ligger jo også rett i nærheten, så me har vore der eit par dager no. Eg er fast bestemt på at i år er året der eg skal bli brun!!  

Me er nabo til Hilton Hotel, så strandområdet her er ganske fint! Dei har til og med egen "innsjø"! Og hver fredagskveld har dei fyrverkeri show, som overgår nyttårsaften i Støylen littegrann! Nesten så eg blei redd på slutten! 


Waikiki Beach


"Innsjøen" på Hilton Hotel

 

Idag fekk me også trådløst nett, så no blir det forhåpentligvis litt oftere oppdateringer:)

4 kommentarer

Mamma

03.09.2012 kl.10:42

Jeg synes nå det ser ut til at du er brunere enn noen gang allerede:-)

Tonje

03.09.2012 kl.12:43

Herlighet kå fint!!! Misunnelig!! :D

Hilde

04.09.2012 kl.13:53

Jeg og. Kjempemisunnelig.. Ser ut som dere har det helt topp.

Hanne i Australia

04.09.2012 kl.18:59

Hilde og Tonje: Ja, me er ganske fornøyde her:)

Skriv en ny kommentar

hits