Siste veka i Sydney

Bli mye mas om at det er siste helg og siste veke i Sydney, men det er jo fordi eg snart skal heim!! Kan jo innrømme at eg gleder meg littegrann;) Siste veka har gått med til å ordne alt før avreise! Kjøleskap og frys er tømt, skrytebilder av tanteunger er fjerna og klesskapet er så godt som tomt! Som resultat står ein stappfull koffert og sekk!

Ingen kan anklage meg for å ikkje vere beredt! Det einaste som har uroa meg dei to siste dagane, (bortsett frå bagasje:p hehe) er askesky frå Chile! Var på trening igår og ante fred og ingen fare, heilt til eg hørte ei dame, som var pilot/flyvertinne, snakke om at askeskya ødela livet ho sitt! (Eg har ikkje lange ører!) Så då måtte eg forte meg heim og søke på internett og finne ut kva dette var, og der var det: Mange avreiser kansellert pga askesky!! Æsj! Men idag ser det bedre ut:)

Ellers så har Karin og eg hatt siste turen ute og ete! Me var på Thai-rific, surprise! Men til ei forandring prøvde eg ein ny rett, og den var like god;) Me hadde til og med forrett og så dessert på "Cold rocks" etterpå! Genial isbutikk der du kan velge kva for is du vil ha og kva du vil ha oppi isen! Gleder meg til å komme heim til to is-glade tanteunger og lære dei å blande godteri inn i isen:) Tipper det er to mødre som blir glade då:)

 
Randwick kjøpesenter ein fin vinterdag, tenkte eg måtte dele litt av hverdagen min med dykke, så her er altså den andre plassen eg tilbringer mye av tida mi: butikken og treningssenteret!

Sliten, på veg heim frå trening

To fornøyde jenter etter "hadet-middag":)


I morgen skal eg på ein ny hadet middag, bli kjedelig å sei hadet til alle sammen, men no gleder eg meg til å komme heim til deia søte gullungan:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits