3/4

Ferdig med tri av fire eksamener! Deilig følelse:) Hadde eksamen både tirsdag og onsdag, så denne veka he vore ganske travel! Resten av veka vil eg bruke på handling og gjøre siste rest av turistting før eg reiser! Blir nok ein del pakking og ordning også! Blir spennans å se om eg får med meg heim igjen alt, som sagt før: 4,5 mnd på 20/23kg er ikkje så veldig mykje!

Siden eg ville gjør litt turistting, så har eg vore til Manly igjen idag:) Ville få med meg Manly Ocean World før eg reiste heim, så då benytta eg sjansen.. Er ikkje så veldig glad i sånne ekle fisker og sånn, men hadde veldig lyst til å se hai, så det var verdt det.. Det var "snille" haier, så du kunne dykke med dei hvis du ville, men eg holdt meg på den trygge sida av glassveggen! Ei dame som jobba der sa også at pga av glasset så såg haian mindre ut enn det dei er, så på bildan (hvis dykke ser størrelsen sånn noenlunde) så kan dykke plusse på 30%, så då er dei ganske store! Skjønner godt at dei gjør mye skade, fordi dei tennan dei hadde såg ikkje bra ut!

Var som sagt igrunnen bare haian eg ville se så resten av dagen gjekk eg rundt å handla litt i Manly.. Er ein kjempekoselig plass:) 


Ikkje lett å posere sammen med haian:pSer ikkje så veldig koselige ut akkurat
 Like deia bedre:)

 

I morra er det faktisk bare ei veke til eg reiser heim! Tida har gått fort, men nå er eg klar for å heim:) Og ikkje minst komme tilbake til sommer og lange lyse kvelder!

..Fordi her er er det skikkelig høst!


4 kommentarer

Hilde

16.06.2011 kl.13:19

Vi gleder oss og til du kommer hjem! Johan har snakka litt om bursdag i det siste, og det gøyeste med bursdag er at tante Hanne har kommet hjem igjen da!

Hanne i Australia

16.06.2011 kl.13:52

Hilde: Så koseli:) Glede mæg æg au!:)

Heidi

16.06.2011 kl.22:48

Så moro å lese bloggen din!! Ser jo ut som du he det veldig greit :) men ingenting æ vel som Støylen ;) hehe

Hanne i Australia

17.06.2011 kl.00:37

Heidi: Det var godt å høre! hehe.. Ja, he hatt det kjempe greit! Men bli godt å komme tebake te Støylen nå;)

Skriv en ny kommentar

hits