Besøk av Yvonne:)

Då har eg akkurat sendt Yvonne avgårde med bussen, neste gong me ses no er på Evje! Det er ikkje lenge til:)

Begynte helga med å gå rundt i sentrum og handle og kikke, eg og Yvonne var også litt turiste i toppen av Sydney Tower, eit tårn der du har oversikt over heile Sydney. Var kjempefin utsikt, og så var me der akkurat når det begynte å bli mørkt så me fekk med åkke solnedgangen også! På kvelden var det fransk middag som stod på programmet, Aurore frå Frankrike laga kjempegod middag med forrett, hovedrett og dessert! Ellers så blei det mye skravling!


LunsjSydney TowerGanske høgt

Yvonne speider utover Sydney

Eg au

Aurore har pynta til middag

Kokken


Veldig god eplepai:)

Fredag var planen å reise til Manly, ei halvøy rett uttforbi Sydney. Her såg me på nok ei fin sandstrand og kikka i butikke! Planen var også å reise til sjømannskirka og kjøpe litt norske produkter, men når me kom fram, såg me at dei bare hadde åpent to dager i veka, og fredag var ikkje ein av dei, så me blei mildt sagt skuffa! På kvelden såg me Hangover 2, eg syns ikkje den var så bra, men den var jo morsom då! Me fekk også med åkke ein slags festival der dei lyse opp forskjellige bygninge i Sydney, der i blant operahuset, det var eit kjempefint syn og ganske tøft:)

 
Turistan:)

Manly beach

Glade og fornøyde på veg til Sjømannskirka

Sjømannskirka


Skuffa over at det ikkje blei noe makrell i tomat eller fiskeboller!

Sydney by night

To kalde jenter venter på at det skal bli mørkt

Venter i spenning

Circular Quey

Veldig fint:)

Operahuset
Lørdag gjekk me au rundt i Sydney og kikka, denna gonga på litt dyrere butikker så me fant ut at me måtte finne ein anna plass å gå! Så ferden gjekk til eit kjøpesenter i Bondi før me avslutta dagen med god middag i Coogee! (Der me blei "erta" på gata fordi me gjekk med jakker!) Så då veit me det! Godt for åkke at dei ikkje visste at me hadde flisgenser under der igjen! Litt småfrysne kanskje? Fekk også spørsmål om kor eg kom frå når eg kom inn i ein butikk med Bergans jakke! Dei er i alle fall ikkje vant til allversjakke her nede! Me leide film og kjøpte masse godteri og bare kosa åkke heime i sofaen på kvelden:)


Frokost i hybelen:)

Yvonne er imponert over to etasjes tog:p

Godt kledd og god middag:)

Karin


Kosekveld


Idag har eg og Yvonne vore på trening, mens Karin gjorde seg klar for å reise på fotballkamp! Me var på trening på lørdagsmorgonen også, så denne helga har me vore litt flinke:) Rakk ikkje å gjør så mye meir idag før Yvonne måtte ta bussen til flyplassen, men det har vore ei kjempehelg og no er det jo ikkje lenge til me er på Evje igjen heller:) 

Må også skryte av den spreke pappaen min som sykla Kr.Sand- Hovden igår:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits