Vinter/høst!

Brrr.. Idag he vore ein grå, kald og rett og slett ufyselig dag! Ikkje bare bare når foreleseren takker for at du møter opp til forelesning pga det kalde veret! Fekk også mail frå utvekslingskontoret om at me måtte lukke vinduer og dører, og sørge for at det ikkje låg ting ute pga vind! Det sei litt! Har vore på skulen frå 9-6 idag og den eineste plassen det er varme på heile skulen er biblioteket! Her er det aircondition for alle pengan! Heldigvis den siste dagen med forelesninger og dermed siste dagen eg må vere så lenge på skulen! Klarte å mote meg opp til å reise på trening etter skulen, for så å reise heim og lage blåbær muffins med Karin:) Sånn gjekk det, gjekk hvertfall i null:p

Me koste åkke masse med posemuffinsan åkkås og serie på dataen! Deilig å kunne sitte inne med varmeovn og teppe, og kose seg mens det høljer ned på utsida!


Kan jo innrømme at det ikkje såg så godt ut på bildet, men det smakte veldig godt;)Karin er bevis på nettopp det;)

I morgontidlig skal eg møte Yvonne på flyplassen! Det blir gøy å få besøk, det kunne jo selvfølgelig vore litt finere ver! Men me ska nok klare å kose åkke uansett:)

God helg:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits