Sommer, sol og helg!

Teknisk sett er det vel egentleg vinter her no, men i helga har det vore veldig godt og varmt! Kunne gå rundt i shorts og tskjorte i heile går! Kjempedeilig:) Temperaturen skifter veldig no om dagan, i begynnelsen av veka kjøpte eg joggebukse, "tjukke" sokker (så tjukke sokker det går ann å kjøpe i Australia) og varmeovn! Dei har jo ikkje isolasjon i husan, så det begynte å bli veldig kaldt inne, var faktisk kaldere inne enn ute! Så då investerte eg i ein billig varmeovn! Håper det fine veret holder ei stund til, for til torsdag kjem Yvonne på besøk!:)

Igår begynte eg dagen med ei god spinningsøkt før eg forta meg heime igjen for å dusje sånn at eg kunne vere ute i det fine veret. Brukte dagen på å gå rundt i butikker å kikke litt og bare nyte sola:) På kvelden var eg på Thai-rific med Karin og Maja, veldig koselig og kjempegod mat. Karin og eg avslutta kvelden med ein litt for innvikla film og norsk melkesjokolade! 

Idag blir det ei treningsøkt og kanskje se litt på skulearbeid! Har hatt fri heile helga, men når eg kikker på kalenderen innser eg jo at det bare er litt over ein måned til eg skal heim og også litt over ein måned der eg skal ha 4 eksamener! Så må vel kanskje begynne å lese litt snart!

Håpe dykk har hatt ei fin helg:)

 

Én kommentar

Mamma

22.05.2011 kl.19:43

Ja, nå begynner snart alvoret! Men, nå begynner heldigvis nedtellingen også! Lurer på om jeg skal ha en kalender på kjøleskapet den siste måneden sånn som Eline har hatt helt siden du reiste:-)

Skriv en ny kommentar

hits