17. mai i Sydney

Har just komme heim etter å ha feire 17. mai litt! Dei hadde feiring i byen med tog, leiker og ikkje minst ulike aktiviteter i sjømannskirka, men eg kunne desverre ikkje med på det! Hadde obligatorisk dag idag frå 13-17.. så det passa utrulig dårleg! Kven kan ha det på ein 17. mai?! Men til gjengjeld så leverte eg den siste innleveringa idag og hadde den siste quizen min, så no er eg klar for eksamen og kan slappe av litt:) Fekk som sagt feira dagen litt, begynte med frokost hos Maja, der me var ein stor gjeng som hadde med seg masse forskjellig mat.. Me sang selvfølgeleg også nasjonalsangen og veiva med flagg!

På kvelden møtte eg Maja og Vilde og noen til for å ha middag.. Blei bare hamburger, men var koselig å inn til byen! Ska nevnes at eg ikkje burde reise til byen på eigenhånd uten kart!! Skulle møte dei andre i York street, men det var lettere sagt enn gjort å finne den gata! Spørte mange forskjellige folk om veien og alle peka i forskjellige retninge så eg gjekk opp og ner gata mange gonger og måtte til slutt gje opp og møte dei andre i Darling Harbor! Litt større og lettere plass å finne;) Var mange flagg og folk i finstasen rundt å gjekk så det er tydelig mange nordmenn her nere! Etter middag var me på ein fest Ansa arrangerte.. Gøy å kunne høre norsk musikk igjen og merkelig å vere ein plass der det er så mange nordmenn!

Og som ei god avslutning på dagen satt det eit brev frå Johan og venta på dørhåndtaket mitt når eg kom heim! Koseleg å få kort og tegning når du ikkje vente på noe:)

 


Aurore var au med på feiring, jenta frå Frankrike måtte hjelpe å lage pannekake! (Noe dei lage ganske ofte) Tru ho prøve å bli norsk:)

Mange kokker, mye søl?! Ikkje så lett å lage pannekaker i ei ødelagt steikepanne!

Noe av maten:)

Synging av nasjonalsangen

Oppstilling med flagg og champagne:)


Håpe alle der heime he hatt ein fin 17. mai:)

2 kommentarer

Tonje

18.05.2011 kl.14:22

Så bra du fekk feira litt jaffal! :) Du va VELDIG savna heime på Hornnes! :)

Hanne i Australia

19.05.2011 kl.01:25

Tonje:ja, gjorde jo det, men var ikkje heilt det samme som å vere i Norge! Glede meg til neste år;) Koselig å høre:)

Skriv en ny kommentar

hits