Fin helg!

Då va ei ny helg snart øve:) He vore ei bra helg med akkurat passe blanding av skulearbeid og gøye ting:) På fredag var eg på lunsj og handletur med ei i klassen min, det var veldig koselig, og ikkje minst veldig praktisk å handle med ei som faktisk er frå Australia og kva for butikker som er bra eller ikkje. På kvelden  va Katharina, Mona og eg på kino og så "Something borrowed", skikkelig jentefilm så me var fornøyde med valget:) 

På lørdag var me ute ein tur på ein plass som heite Ivy, detta er ein av dei "finere" uteplassan i Sydney og det var gøy å vere der bare for å se kåssen det såg ut.. Det var mange forskjellige etasjer og ein stor uteplass med basseng! Så det var gøy å få sett det og å få pynta seg litt:)

Idag skal dagen gå med til trening og siste rest på alle innleveringan eg har begynt på! Har ein del å gjør no fordi til helga reiser eg og Karin besøke Yvonne i Brisbane så då må eg gjøre alt ferdig no sånn at eg kan slappe av til helga:) Blir gøy å treffe ho igjen nå, er jo 4 måneder sia sist! Ikveld skal eg og Karin ha filmkveld med sjokoladekake:) Dagan gjenge så fort og begge har trening og skule på forskjellig tid så me ser hverandre alt for lite i forhold til at me faktisk bu sammen!! Så det blir koselig:)

Nå må eg komme meg tilbake til å skrive oppgave! Sitte litt fast, så då er det gøyere å blogge:p Håpe dykke har hatt ei fin helg heime i vårsola:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits