Vafler:)

Då var det ei stund sia sist eg har blogga noe.. Er ikkje så mye nytt igrunnen, dagan gjenge med til skule, trening og skulearbeid:p Blei lei av å jogge ute, så no har eg begynt på treningsstudio! Begynner å bli kaldere og mørkere, så då er det nok lettere å motivere seg til å trene inne:) Veldig fint studio med mange forskjellige timer, så det er gøy! Men, du betale for det du fær! Er ca 840kr for to måneder.. Syns det va litt dyrt, men billigere enn andre plasser.. Virka som dei ikkje he noen faste avtaler, men at du kan forhandle deg til ein pris istedet.. Det var nytt for meg!

Ellers så var den norske sjømannskirka på skulen idag og serverte vafler til dei norske studentan! Det var veldig godt:) Dei hadde også ei korg med norske ting du kunne kjøpe, som feks: brunost, makrell i tomat og diverse godteri! Til mi glede så hadde dei, tru det eller ei: Godt og blandet:) Mitt og Kristins faste lørdagsgodt gjennom 15 år! Så det må vel bety at det er fleir som er glad i det;)


Nam:)


Kvelden, eller det som var igjen etter skule og trening blei tilbragt hos Katharina der me utveksla bilder frå påskeferien! Trur eg har nok bilder no;) 

2 kommentarer

Kristin

05.05.2011 kl.19:28

Tippe det var godt med ei ladning med norskt godteri ja.:) Og selvfølgelig er det fleir som liker Godt og blandet, det er jo det beste.:)

Kos deg videre.

57 igjen.:)

Hanne i Australia

06.05.2011 kl.03:21

Kristin: hehe.. ja, skal kose meg med det ikveld:)

Skriv en ny kommentar

hits