The Whitsundays

Så kom dagen der gruppa skulle skilles og Mona og eg skulle på seiltur:) Detta hadde eg gleda meg veldig til etter å ha sett bilder av seilbåter, strålans sol og krystallklart vann:) Katharina og Aurore ville ikkje to dager på seilbåt for dei blei båtsjuke! (Noe eg ikkje tenkte på når eg bestilte billetten, tankan mine var fremdeles på det krystall klare vannet og den blåe himmelen!)

Veret var ikkje det beste når me reiste, men me var optimistiske! Hvertfall den første stunda, etterhvert var det igrunnen bare komisk! Ikkje bare var det overskya og regn, men vind i tillegg! Eg har igrunnen bare vore på danskebåten før så visste ikkje heilt om eg blei båtsjuk eller ikkje, men eg klarte meg bra! Hadde sikra meg og kjøpt noen "naturlige" båtsjuktabletter som hvertfall virka mentalt:)

Sjølv om veret ikkje var det beste var stemninga på båten god, me fekk snorkla og sett mange fine fiske og forskjellige farger i vannet:) Når me kom opp igjen stod kjeks og kaffe og vente på åkke så me fekk varmen igjen! Fekk virkeleg oppleve kåssen det er å vere "seiler"! Her var det ingen kjære mor og me stod opp klokka 6 om morraen! Detta var litt rart for meg sia eg trudde me hadde heile dagen på åkke, men pga tidevannet så måtte me komme åkke opp og få begynt dagen! Sånn er det å vere på seilbåt:)

Me bekymra åkke litt for kå me skulle ha med åkke på turen, men det viste seg å vere unødvendig i og med at me gjekk i gule regnjakker heile tida, sånn som ekte seilere gjør;)

Sjølv om ikkje veret var på topp, var det ein gøy tur og opplevelse bare det å sove på seilbåt og få oppleve litt sjø! Kunne jo selvfølgelig ønske at me hadde litt fint ver sånn at me kunne ta noen solskinnsbilder, men me kjøpte postkort når me kom tebake igjen og sa åkke fornøyde med det:)

Siste dagen i Arlie Beach møtte me alle frå seilbåten igjen om kvelden, Katharina og ei venninne og Vilde og kjæresten, så det var ei koselig samling på slutten av ferien:)

Idag har det selvfølgelig vore fint ver, så me gjekk rundt i gatan og kikka mens me venta på å reise te flyplassen!

He hatt ein kjempefin ferie og er ikkje så veldig klar for å begynne med skulearbeidet igjen! Men er heldigvis ikkje så mange innleveringer igjen no:)


Mona og eg i dei fine regnjakkan åkkås! På Whitehaven beach

Nevnte eg at det var vind?

Whitehaven beach:) Kjempefin, kvit sandstrandPrøvde åkke på eit lite sommerbilde når det var oppholds:)

Kjempegod mat som venta på åkke når me kom tilbake til båten:)

Litt av seilbåten!

Ei hole som me satt og hadde snacks og skravla mens me såg på solnedgangen:)Soverommet for turen

Saskia og Mona

Vilde og kjæresten som er på besøk i påska


 

Én kommentar

Hilde

29.04.2011 kl.19:30

Endelig en oppdatering! Nå har jeg venta spent på bilder fra ferien lenge, ett par dager før den var over viste det seg :)

Skriv en ny kommentar

hits