Frasier Island

Fyrste målet i ferien var Frasier Island! Ei kjempefin øy utenfor kysten av Australia! Her var det alt frå "ørken" til regnskog, ferskvannelver, kvite sandstrender og heilt klart vann! Me var veldig heldige med veret og hadde ein super tur! Me hadde meldt åkke på ein guida tur, så dagan gjekk med til å sitte i svære 4hjuls trekker busser og kjøre rundt i bushen fra plass til plass! Når me begynte kjøreturen rundt på øya blei me veldig glade for at me hadde valgt guida tur istedenfor å ikkje kjøre aleine, fordi påskeferie, mange biler, mye sand og dårlige veier er ikkje ein bra kombinasjon!


Aurore, Mona og Katharina i Hervey Bay, endelig ankommet varmen:)(i forhold til Sydney)

Stranda i Hervey Bay


Heile gjengen klar for å reise til Frasier Island:)

Her har me begynt kjøreturen, sjåføren prøvde først å bare kjøre på treet som var midt i vegen, men måtte gje opp kampen og måtte ut å få det vekk!

Klare ferskvannet

Regnskogen

Tøft tre:)

Store bussen som kjørte åkke rundt i terrenget! Ikkje snakk om dårlig asvalt veg her, men gjørme/sand veger som hadde regna vekk før me kom der! Så det var temmelig humpete! Sikkerthetsbeltet var alltid på!

"Hovudvegen"

UtsiktspunktBussen før åkke punkterte! Vegan var ikkje tofeltsveger, så alle stod å såg på mens sjøføran skifta dekk! Køen blei ganske lang etterhvert!Gøy på busstur:)

Siste dagen fekk me med åkke solnedgangen på båtturen heim igjen:)

4 jenter etter 3 dager i skogen:)

Etter Frasier Island var me ei natt til i Hervey Bay før me skulle ta nattbuss til Airlie Beach og nydelige whitsundays dagen etter! Detta var ein 14 timers busstur!!! Men gjekk overraskans greit! Heldigvis for meg at eg har arva pappa sitt sovehjerte og trur igrunnen eg sov gjennom mesteparten av natta:) Bussjåføren satt på ein film på begynnelsen av kvelden, detta var det eg kunne se av skjermen:Det lyse blå er filmen, skulle ønske han foran meg hadde gått til frisøren før bussturen!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits