You got mail:)

Endeleg, etter å ha sett på hentelappen i 1,5 dag så kunne eg hente pakka mi:) Hadde skule heile dagen igår, så rakk ikkje åpningstida! Men idag he eg fått henta pakka, gjekk opp til Randwick rett etter åpning og henta pakka frå snille mamma og pappa:) Oppi pakka var det mye norsk sjokolade, nye eksemplarer av setesdølen og ikkje minst tegning frå Eline:) Kunstverket er allerede hengt opp på veggen! Sjokoladan he eg ikkje begynt på i frykt om at eg ikkje klarer å stoppe! Så tenke det bli godt på lørdag for å feire/trøste meg med etter eksamen i management accounting:p

Kjøpte også ei pocketbok til ferien i samme slengen, var ikkje så mange å velge i, men eg fant ei Karin Fossum bok som eg skal kose meg med:)


Nam:)


Dei neste dagan skal eg igrunnen bare lese, har eksamen på lørdag og onsdag og så er det ferie:) Me skal ha "norsk middag" på søndag, så det glede eg meg veldig til! Då stenne kjøttkaker, brun saus og poteter på menyen.. Me er 4 nordmenn og så skal 2 tyske og 1 fransk au få lov til å smake på norsk kost:)  

Lasse og Kaya er jo au her nere nå, planen dei sin er å komme til Sydney på onsdag, så eg krysse fingran for at eg fær sett dei før eg reiser på tur på torsdagen:) Ikkje lenge igjen nå:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits