Champagnefrokost og Randwick Royal

Idag he me kost åkk på veddeløpsbanen med hårpynt, høge hæler og kjole! Begynte dagen med at eg og Karin inviterte til frokost med champagne/vin. Blei ein kjempekoselig frokost med godt pålegg og nystekte baguetter! Lenge sida eg har hatt sånn luksusfrukost! Etter dette, og mykje stelling av hår og hårpynt, reiste me te veddeløpsbanen: Randwick Royal. Den ligge igrunnen rett utforbi der me bu, så me kunne bare gå hitt! Va gøy å se på, he aldri vore på sånt noe før, og veldig lenge sia eg he vore på hesteløp i det heile tatt, så det var veldig gøy å se på! Tru detta er ganske stort i Australia for det var mange som kom og alle hadde dress/finkjoler og mange forskjellige rare hatter!

Noen av åkk prøvde seg også på litt "gambling" på hestan, men ikkje snakk om noe meir enn 5$! Klarte ikkje heilt å finne ut av premiepotten, men tru det var noen $100000 du kunne vinne, (måtte vel gamble ganske mye penge då, men allikavel!) Ellers så va stemninga bra, folk reiste seg og ropte når hestan nærma seg mål, og mannen i høgtaleran snakka så fort at det var ikkje sjangs te å høre kå han sa!

Var veldig gøy å kunne pynte seg litt ekstra, men fant ganske fort ut koffår det er øve to mnd sia eg har gått med høghæla sko! Au!

Og så he det au vore kjempefint ver idag! Godt og varmt og knall blå himmel:) Det like eg:)


Fint dekka på ein tidlig lørdagsmorgon!

Karin sine fine, falske blomster!

Susann, Karin og VildeVilde og Maya har fått på hårpynten

Alle jentane klare for veddeløpsbanen, (og den einaste gutten måtte ta bilde med alle kameraene! hehe)Her ser dykk skulen i bakgrunnen, den kvite bygning med svart topp! Og eg bur heilt til venstre i bildet!

Full fart!

"Poeng-tavla" Klarte ikkje heilt å skjønne den, men den økte hvertfall heile tida!

Kulturforskjell..Nordmannen vil ta bilde og vise maten sin, tyskeran har ikkje tid:) Våga meg på å ete knallrød pølse! Ser ikkje mye appetittelig ut, og smakte heller ikkje så godt!

Rett før start

Fine antrekk har dei au!

Mange folk!

Endeleg kom me ner på graset og eg kunne ta av meg skoan! He au fått skille på føttan ette sandalan! Ganske fornøyd med det;) Fær i alle fall farge noen plasse!


No skal eg og Karin snart sette på ein film og kose åkk! He prøvd å gjort litt skulearbeid, men når du ikkje fær det te er det mye gøyere å surre vekk tida på andre ting, som feks blogge! Får prøve igjen seinare:)

2 kommentarer

Ida

11.04.2011 kl.21:30

Så fine dykke var! Såg kjempekoseli ut med lørdagsfrokost.

Tonje

12.04.2011 kl.10:36

Så gøy :) Og så fin kjole du hadde!!

Skriv en ny kommentar

hits