Avslapping:)

 Idag he vore ein deilig dag! Starta dagen med å reise te ein veeeldig på etterskudd frisørtur! Det va kjempegodt å få ordna håret litt, samtidig som det va litt skummelt! Ikkje bare bare mæ frisørspråk på engelsk.. Ein kan ikkje bare nikke og sei ja hvis du ikkje skjønne kå dei sei.. Men det gjekk greit og æg blei fornøyd!:) 

Etter det reiste æg inn te byen for å handle litt, men som alltid så finne ein jo ikkje det ein egentlig ska ha, men ende opp mæ litt for det om! Men he ikkje vore å handla inne i Sydney før idag, så fekk ikkje så alt for dårlig samvittighet!

Her nere så he dei svææære Westfield kjøpesenter, som hvertfall for meg er heilt umulig å skjønne seg på! Men så mye vett æg at når du kjem inn ein plass der du møter på navn som Dior, Chanel, Prada og resten av den gjengen, så vett du at du he gått feil! (Hadde faktisk lyst te å spør noen om veien te dei billige butikkan, men æg tørte ikkje!) Fant fram te mi avdeling te slutt då;)

Ellers så hadde æg ein lang og koselig samtale med Marit på skype, og så laga æg middag og slappa av! God dag:)

 


Ny sveis

Litt bilder fra Sydney sentrum (Hyde park)

Litt snikbilder, sia det er litt flaut å vere alt for mye turist:p

Dagens fangst:)

4 kommentarer

Hanne Lise

07.04.2011 kl.14:36

Så fin du ble på håret!! :)

Kristin

07.04.2011 kl.22:32

Så fin du var Hanne!!! :)

Grethe

09.04.2011 kl.09:30

Hei Hanne! Kjempefin sveis! Savner deg her, men det ser jo ut som om du har det helt topp. Gøy å følge med på bloggen din. Hilsen Pol-damene.

Hanne i Australia

09.04.2011 kl.12:12

Grethe: Hei! Takk for det:) Koselig å høre at dykk følge med:)

Skriv en ny kommentar

hits