Coastal walk

No he det vore ei stund sia sist! Og grunnen te det er så enkelt som at æg ikkje he gjort noe som er verd å skrive om:P hehe.. "Midtveiseksamenstida" he slått te for fult! Æg hadde min første midtveiseksamen på tirsdag og ska ha neste på mandag! Og ei gruppeframføring på onsdag! Så dagan mine bestenne for det meste i økonomi!

Ska ikkje sei at æg gjør skule heile tida, fordi det klare æg ikkje! Så igår va me ein gjeng hos Katharina og Aurore! Æg og Karin var fornuftige så me gjekk heim når dei andre gjekk ut! Skulle jo opp tidlig idag og gjør skule;)

Idag begynte æg dagen mæ å endelig få gjort coastal walk, det æ ei rute langs kysten fra Coogee Beach (den nærmaste stranda der æg bu) te Bondi Beach som ligge ett stykke vekke.. Var effektiv (sia æg mye å gjør idag!) og jogga samtidig som æg fekk sett den fine utsikta og tatt noen bilde:) Veldig fin natur, og god joggetur! Mange trappe så regne mæ at det merkes i morra, så det er bra:)

Ellers så er lyspunktan i denna travle tida at det bare er tri veke te me ska på tur, og så tru æg me ska bestille tur te Melbourne på tirsdag! Så det blir gøy! Æg, Karin og Yvonne prøve au å få satt opp eit regnestykke for når me kan besøke hverandre, men det er lettere sagt enn gjort! Men det ska nok la seg ordne:) Merkelig kå fort tida gjenge når du setter deg ner og ser kåssen helge som passe for alle sammen!

Her er noen bilder frå joggeturen min:)
Bondi beach


God helg:)

Én kommentar

Hilde

02.04.2011 kl.20:06

Det så kjempefint ut! Jeg vil og!

Skriv en ny kommentar

hits