Tilbake til virkeligheten, nesten:)

No er den noen dager sia sist æg he skreve, grunnen te det er at det virkelige liv he begynt! Altså hverdagen he innhenta meg! 3mnd med skulefri er over! (Kanskje på tida?!) Dagan gjenge te skule, trene og lesing.. Og så stranda selvfølgelig:) Er nok å gjere med tanke på skulearbeid, men virke greit til no.. Bare noen omstillinger som må te, er jo ikkje vant med lekser heime, og det he me i noen fag her! Men sikkert veldig greit å ha jobba jevnt når eksamen begynne å nærme seg:)

Ellers så va æg på min første salsatime idag! He ikkje heilt bestemt meg om æg ska fortsette eller ei, men va hvertfall gøy å prøve! (He heldigvis ingen bilder av detta!) 

 
Skulen ei fin sommer/høstdag

Va au litt turist igår og tok noen bilder når æg va i centennial park. Bli bare finere og finere der, idag fant æg ut at dei he botanisk hage og så jogga æg faktisk forbi ei skilpadde! heldigvis (haha), men ja, er ikkje ofte ein ser det når ein er på joggetur! Hadde ikkje med kameraet då, så fekk ikkje tatt bilde av den:(
3 kommentarer

Tonje

08.03.2011 kl.11:10

Oii, staseleg skule! :) Og æg like nynorsken! :D

Hanne i Australia

08.03.2011 kl.11:13

Tonje: hehe.. nynorsk og nynorsk, men prøve i alle fall på ei blanding av det og dialekt! Tenke på nynorsk læreren når æg skrive! Altså deg;)

Mamma

08.03.2011 kl.12:47

Litt uvant å treffe på skilpadde på joggetur, kanskje meir vant til å treffe på ein elg eller rev. Ta med fortoapparat neste gang!

Skriv en ny kommentar

hits