Mardi gras

Nå he æg akkurat komme heim frå ein lang dag i byen! Idag va nemlig den store mardi gras paraden.. He ikkje hørt så mykje om den før, men her er den veldig populær! Me kom tidlig for å få gode plasser! Veldig tidlig!! Så ette å ha sett på mange forskjellige personligheter i to timer, bestemte æg meg for at det va på tide å reise heim:) Kjempe sliten ette å ha sotte i kø i halve dagen:p Men gøy va det, me såg som sagt i to time, og paraden va fremdeles ikkje øve, så det va ganske mange folk! 

Resten av helga he me igrunnen vore ute, og så he æg fått begynt med skulearbeidet! Merke at lommeordboka mi kjem te å vere innen rekkevidde i det meste av studietida! Den blei flittig brukt idag, så tusen takk Hilde:)På torsdag var me på skulestart fest på universitet og på fredag var me på Soho! Var sånn arrangert fest med skulen, så det var mange folk ute!

Det he ikkje vore så fint ver i helga, bortsett frå igår, men då gjekk æg på kjøpesenteret heile dagen! Så det he igrunnen passa mæg og den sarte huden min veldig bra:)

Torsdagen (litt solbrent)


På vei til Soho

Fredag


Lørdag og Mardi gras


Klare for parade

Fant ut at det var tre timer te det begynte, så me gjorde som andre og handla proviant og satt på gata å venta:)

Ca 2 timer før det begynte!Fekk ikkje så mange klare bilde av sjølve paraden, men det va masse å se på!:)

  

2 kommentarer

Marit!

05.03.2011 kl.22:16

ÅÅ!

den lilla kjolen på det øverste bilde va knallfin! den passa du perfekt :)

Hanne i Australia

05.03.2011 kl.23:31

Marit!:takk:) litt uvant å gå i så lang kjole, men like den veldig godt:)

Skriv en ny kommentar

hits