Sommer og sol:)

Igår hadde æg min første strand-dag i Sydney! Begynte dagen med ein joggetur i området rundt der æg bu. Prøvde å finne Centennial park, men vett ikkje heilt om den va den æg fant.. Fant hvertfall vegen heim igjen, som va det viktigste! Fekk au orientert meg litt i området og fant raskeste veg til butikken au! Ikkje verst det:)

Resten av dagen blei tilbringt på Coogee Beach, ei fin strand ca 20-30 min å gå fra der æg bu.. Området rundt stranda kan minne litt om San-Francisco (ikkje at æg he vore der, men he jo sett Full House!), så veien heim igjen i solsteika va litt tung! Låg for det meste i sola heile dagen, me våga åkke ut i vannet ei gong og det skulle me ikkje ha gjort! Skjønne nå kå farlige bølge kan vere, fordi dei som kom når me va i vannet va ikkje store, men du blei dradd under  og pressa mot sanda allikavel! Så det va igrunnen ganske vondt, og tungvint med sanda som kom øve alt!! He hvertfall lært te neste gong:)


Coogee Bay Road

Coogee BeachInnpåsliten måke som stjal mat!

Me avslutta dagen med fest på universitetet, mange folk så det va gøy:)

Idag er første obligatoriske oppmøte på skulen, ska ha infomøte med study abroad og så ska me ha grilling på kvelden! He fått ordna timeplanen au, så nå er alt klart for skulestart! Glede meg igrunnen til å se kåssen det blir:)

 

2 kommentarer

Hilde

25.02.2011 kl.10:25

Du må passe deg for bading! Joan snakker stadig om at det er fisk i vannet som kan bite deg. Men ta det med ro, han har og planen klar for hvordan han skal banke den opp etterpå. For det er jo ikke lov til å bite tante Hanne!!

Hanne i Australia

25.02.2011 kl.22:22

Hilde:hehe.. så søt han er:) Ska passe mæg for dei store fiskan!

Skriv en ny kommentar

hits